Ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΑΠΣ Ν.Διαμαντής για τον "Σόιμπλε"


Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα, η είδηση ότι ο μνημονιακός τοποτηρητής της χώρας μας, ο Γερμανός Υπουργός Β.Σόιμπλε είναι επίτιμος Δημότης του Δήμου Μακρακώμης, εδώ και 22 χρόνια.
Ο λόγος της τότε τιμητικής διάκρισης του, ήταν η παραχώρηση ενός μεταχειρισμένου πυροσβεστικού οχήματος, προκειμένου να ιδρυθεί τότε "Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός" στην πόλη, σταθμός που δεν ιδρύθηκε, μιάς και η Πολιτεία ίδρυσε και λειτουργεί μέχρι σήμερα Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Μετά από τόσα χρόνια , οι μερκελιστές υπό τον κ.Σόιμπλε και τους υπολοίπους τροικανούς σωτήρες μας, επέλασαν στην πατρίδα μας, υφαρπάζοντας το υστέρημά μας μέσω των μνημονίων, πληρώνοντας με αυτό τον τρόπο βαριά και με τόκο και τη συγκεκριμένη "μεταχειρισμένη δωρεά".

Ο επίτιμος Πρόεδρος της ΕΑΠΣ Ν.Διαμαντής, με την ιδιότητά του ως Γραμματέας του Δήμου Μακρακώμης, άμεσα, στο τακτικό συμβούλιο της 28-8-2013, προ ημερησίας διάταξης, ζήτησε από το Δήμαρχο της πόλης, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, να ενημερώσει το σώμα, γιά τα πραγματικά δεδομένα αυτής της υπόθεσης, και αν πράγματι η είδηση είναι αληθινή, να ανακληθεί από τον Δήμο Μακρακώμης η ιδιότητα του επίτιμου δημότη από τον "δημοφιλή" στη χώρα μας Γερμανό πολιτικό.
Στην πατρίδα μας, στην Ρούμελη, λέγαμε ότι δεν ανεχόμαστε το "σφάξε με πασά μου να αγιάσω" και οι παπούδες μας το κάναν πράξη χύνοντας και το αίμα τους στα περήφανα βουνά μας....