Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν και άλλο τη ΣΩΤΗΡΙΑ μας;

Το  νέο μνημόνιο  είναι μια πραγματικότητα. Τα νέα ληστρικά μέτρα που κτυπούν βάναυσα τη ζωή μας και μας οδηγούν στην εξαθλίωση , την βαθιά ύφεση και το αδιέξοδο  είναι πλέον νόμος της Πολιτείας.
Μιας πολιτείας που πλέον είναι ξεκομμένη από τον κυρίαρχο λαό της και δίνει πλέον λόγο η κυβέρνησή  της  σε  υπερκείμενα και αλλοδαπά κέντρα εξουσίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μια μέρα πριν, στις απέλπιδες προσπάθειες αντιπροσωπείας των Προέδρων των σωματείων των ένστολων των Σ.Α. σε  επαφές στη Βουλή, ο εισηγητής βουλευτής  του μνημονίου ,της Ν.Δ. μας  ενεχείρησε  τα στοιχεία για το  μισθολόγιο μας που βασίστηκαν οι νέες περικοπές στην ΑΓΓΛΙΚΗ  γλώσσα.
Προφανώς  η γλώσσα είναι το λιγότερο.  Εδώ το σύνολο της πολιτικής ασκείται πλέον από την ξενόφερτη τυραννία των δανειστών , των τοκογλύφων, των μερκελιστών και των κερδοσκόπων των αγορών.
Δυστυχώς διαπιστώσαμε το μέγεθος της κοροϊδίας στο πετσί μας. Η δήθεν αναπλήρωση του εισοδήματος των ενστόλων και η προστασία από την φιλένστολη κυβερνώσα πλειοψηφία και το αμέριστο ενδιαφέρον του κ. Πρωθυπουργού, μετατράπηκε σε ένα ανελέητο τσεκούρωμα των  πενιχρών μισθών μας.
Τσεκούρωμα που βασίστηκε  από ότι είδαμε και σε «στοιχεία» τύπου «ελληνικής στατιστικής»

Από το έγγραφο που μας μοίρασε ο αξιότιμος κυβερνητικός βουλευτής  διαβάσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι  οι 8722 πυροσβεστικοί υπάλληλοι στην Ελλάδα έχουμε   μέσο μισθό 2.116 ευρώ, σε αντίθεση με τους αστυνομικούς που έχουν  μέσο  μισθό 1.611 ευρώ και τους λιμενικούς με 1885 ευρώ.
Επίσης με το ίδιο έγγραφο πληροφορηθήκαμε ότι κάθε χρόνο παίρνουμε ένα ποσό  έξτρα από το  μισθό μας σε μπόνους (όλο το πυρ/κο προσωπικό) που ανέρχεται σε 176 385 368 ευρώ.
Έτσι δικαιολογημένα ως μεγιστάνες του πλούτου, να υποστούμε μια μικρή μείωση  με αυτό το  Μνημόνιο,  που να φέρει το μέσο Πυροσβεστικό Μισθό στα 1921 ευρώ.
Και βέβαια ως οι προνομιούχοι του κλάδου των ένστολων,  η δικά μας μείωση  των αποδοχών μας ανέρχεται σε ποσοστό 9,79% έναντι  του 8,2% για τους λιμενικούς και 6,2% για τους αστυνομικούς.
Αυτά είναι τα νούμερα που βασίστηκε η  νέα σφαγή του εισοδήματος μας.
Τι να προσθέσουμε, πλέον τα λόγια είναι περιττά.
Είναι ανεξέλεγκτοι  και επικίνδυνοι για τη ζωή μας.
Δυστυχώς  το τούνελ που εισήλθαμε δεν έχει τέλος. Η μνημονιακή κυβέρνηση είναι χειροπόδαρα δέσμια των δανειστών και του μερκελικού  άξονα.
Η θέληση των τρο ικανών είναι σκληρός νόμος. Χαρακτηριστικό ήταν η ξεκάθαρη δήλωση , στελέχους των Διαχειριστών της Κρίσης: « Εάν καταφέρετε να  αλλάξει έστω και ένα κόμμα από το παρόν νομοσχέδιο – μνημόνιο, εγώ θα κάτσω να με…….»
Σήμερα μετά από την ψήφιση  και αυτού του  μνημονίου φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι σε εφαρμογή σχεδίου πλήρης φτωχοποίησης του λαού μας και ξεπούλημα της χώρας μας.
Ήδη οι γερμανοί επικυρίαρχοι, παρότι  επιβλήθηκε ως νόμος του κράτους μας , οι μνημονιακές επιταγές τους,  προχωρούν σε νέους εκβιασμούς προκειμένου να  μας ισοπεδώσουν δήθεν υπό τον τρόπο της πτώχευσης .
Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.
Ο λύκος, ο κακός λύκος της δήθεν χρεοκοπίας και  της μη εξασφάλισης των νέων δανεικών δεν μας τρομάζει .
Έχουμε ήδη πτωχεύσει προσωπικά και  οικογενειακά. Έχουμε φύγει πλέον από τη  ζώνη του ευρώ, γιατί δεν έχουμε πλέον ευρώ στην τσέπη μας.
Αν δεν συνειδητοποιήσουμε το πολιτικό αδιέξοδο της τραγικής κατάστασής μας  δεν θα μπορέσουμε  να σηκωθούμε.
Το μόνο που ίσως έχουμε να  χάσουμε  είναι η αλυσίδα που μας δένει με τη  φτώχεια μας.  
Υ.Γ. Η ζημιά που έγινε με τα νέα μέτρα είναι μεγαλύτερη από ότι φαίνεται. Εκτός από το  μισθό ισοπεδώθηκε και η σύνταξη και το εφαπαξ. Υποθηκεύτηκε και παρόν και μέλλον.
Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν και άλλο τη ΣΩΤΗΡΙΑ μας;